Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Bruna

Familiar, Theater

  • Bruna
  • Bruna
  • Bruna

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 23 January 2022, 17:00 h to 20:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 23 Jan
17:00 h
Finished
19:00 h
Finished
CANVIS PER LA LIMITACIÓ DE L'AFORAMENT: FEM DUES SESSIONS, A LES 17.00 I A LES 19.00La tercera obra que participa a la Mostra TASQ... Read more

CANVIS PER LA LIMITACIÓ DE L'AFORAMENT: FEM DUES SESSIONS, A LES 17.00 I A LES 19.00


La tercera obra que participa a la Mostra TASQ és un tot un èxit. Bruna és un musical original, sorgit a Ullastrell, que ha recollit premis i ha recorregut molts escenaris dels Països Catalans.

L'interpreten majoritàriament actors i actrius molt joves i això fa que connecti molt bé amb el públic familiar. Tot i això, la història que s'explica deixarà el públic adult corprès.

Ha passat pel Romea de Barcelona la temporada de Nadal de 2020 i ho farà també la 2021.

Els Premis Teatre Barcelona 2021 l’han triat el Millor espectacle familiar. També va guanyar el premi Juan Mayorga 2019 a la millor autoria.

  • La Bruna, una nena d’onze anys, ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa.
    Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa.
    L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

Els creadors són Mateu Peramiquel i Mar Puig i l’interpreta el GATU, el Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell.