Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BUHOS + Foc + Big Mouthers

Concerts, Cultural, Music

  • BUHOS + Foc + Big Mouthers
  • BUHOS + Foc + Big Mouthers
  • BUHOS + Foc + Big Mouthers

City: Martorell

Place: Nau#2 de ca n'Oliveres

From Friday 1 November 2019, 22:30 h to Saturday 2 November 2019, 3:00 h

See description of the event
Fri 1 Nov
22:30 h
Finished
NOVA DATA - 1 DE NOVEMBREBUHOSPresent i futur del panorama musical català, la banda de Calafell ja és un dels grups festius referencials... Read more

NOVA DATA - 1 DE NOVEMBRE


BUHOS

Present i futur del panorama musical català, la banda de Calafell ja és un dels grups festius referencials dels Països Catalans.
Un públic fidel que ja supera els 150.000 seguidors a les seves principals xarxes digitals i les més de 5.100.000 de visualitzacions del videoclip “Volcans”, ho avalen i els ubica al pòdium dels artistes amb més ‘likes’. El seu últim disc ‘La gran vida’, també s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxit de la radiofórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país, fent-los esdevenir definitivament com a un cap de cartell habitual en els festivals i festes més remarcables del Principat i com un dels grans noms del moment a nivell estatal. No deixis escapar les últimes oportunitats de veure’ls en directe abans del final de gira al novembre i parada durant el 2020.


FOC

Foc és ira, ràbia, descontrol. Però alhora caliu, seguretat, família i esperança.
Ritmes contundents, marcats i festius que vesteixen lletres punyents i reivindicatives de critica social i que aboquen a obrir els ulls i agafar nous camins.

BIG MOUTHERS

Banda de versions internacionals més impactant i sol·licitada del pais.

El seu contundent, enèrgic i atronador directe, unit a un atractiu i autèntic look, son el tret diferencial que els ha consagrat com a banda referent i de moda de la ciutat de Barcelona.

Entrades anticipades: 10 €, general i 8.5 €, públic jove de fins a 25 anys o més gran de 65 anys o pensionista. PROMOCIÓ: Les primeres 500 entrades web a 5 €.

Entrades a taquilla: 12 €. Venda des d'una hora abans de l'espectacle

Els menors de 16 anys només poden entrar al recinte si van acompanyats del pare, mare o tutor legal i van adequadament identificats. Els pares, mares o tutors legals que acompanyen els menors cal que omplin i lliurin aquest full de responsabilitat el dia del concert.