Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cabaret Acròbates del Vers

Cultural

  • Cabaret Acròbates del Vers

City: Mataró

Place: Can Fugarolas Espai social, cultural i sostenible

From Sunday 21 November 2021, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 21 Nov
18:00 h
Finished
Obertura de portes a les 17:30Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó... Read more

Obertura de portes a les 17:30

Acròbates del Vers explica una història que no volen que coneguis. Una història que ha costat presó i tortures a molta gent innocent. Una història que remourà les clavegueres de l’estat. Una denúncia a la repressió i una oda a la llibertat explicada al ritme de rap, música, circ i humor, de la mà d'artistes de Cronopis i convidats.

Apte a partir de 7 anys,  Vocabulari i alguna escena no han passat censura

SOBRE CRONOPIS:

Cronopis és un espai de circ autogestionat de Mataró creat el 2008 per un grup d’artistes que senten la necessitat de consolidar el circ a la capital del Maresme. UN espai que demostra que una altra manera d’organització social és possible i que se sosté sobre 4 pilars fonamentals: l’exhibició, la formació, la creació i l’entrenament.

Cronopis està situat al barri de l’Havana de Mataró i forma part de Can Fugarolas, un espai que engloba tot tipus de projectes socials i culturals sostenibles on les principals beneficiàries en son les persones.