Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Campionat de Pàdel Masculí de Can Carallleu

Sports

  • Campionat de Pàdel Masculí de Can Carallleu

City: Barcelona

Place: Claror Can Caralleu

From Saturday 26 November 2022, 15:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 26 Nov
15:00 h
Finished
El dissabte 26 de novembre organitzem a Can Caralleu un Campionat de pàdel en categoria masculina que ens servirà de cloenda de la... Read more

El dissabte 26 de novembre organitzem a Can Caralleu un Campionat de pàdel en categoria masculina que ens servirà de cloenda de la quinzena temàtica dedicada a la salut masculina. I és que el 19 de novembre, és el Dia Internacional de l'Home i volem aprofitar l'ocasió per sensibilitzar sobre la importància que els homes visitin periòdicament l'uròleg. Ho farem amb molts consells i de la mà de la Societat Catalana d'Urologia.


El Campionat masculí es jugarà de 15 a 20 hores i suposa una lligueta de tots contra tots, semifinals i finals, en diferents nivells (2º i 3º categoria).


Preu per abonats: 18€ / Preu no abonats: 28€


UN ESDEVENIMENT SOLIDARI

El Campionat de pàdel masculí serà solidari en favor d'un dels moviments internacionals que més treballen per a la promoció de la salut masculina, el Movember i el símbol d'aquest moviment és el bigoti. Així és com homes i dones se sumen a la causa, la visibilitzen i recauden fons per a la investigació del càncer de pròstata i de testicle així com els transtorns de salut mental i el suïcidi.