Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

(Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

Cultural, Dance

  • (Cap.II) Gilipolleces - Migro Danza. Barrejant 2021

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Pati Escola Antoni Gaudí

From Saturday 2 October 2021, 17:00 h to 17:30 h

See description of the event
Sat 2 Oct
17:00 h
Finished
(Cap.II) GilipollecesBarrejant 2021'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat,... Read more

(Cap.II) Gilipolleces

Barrejant 2021

'Gilipolleces' retrata a una societat que es vana de la seva intel·ligència i de la seva racionalitat, però que sucumbeix sempre davant les seves inseguretats, on la raó immobilitza més que aconsella. Es tracta d'una humanitat que es dedica a mediar el seu propi conflicte, el conflicte entre el plaer, desitg i la perillosa culpa.

L'escenari una festa, la festa de l'exuberant, el lloc de ser “jo mateix”, un escenari festiu però que al seu torn està marcat per una situació lúgubre, estranya, insòlita, divertida i a vegades amenaçadora que porta a l'espectador a una última pregunta, “en quin animal podré convertir-me demà?”.

A càrrec de la Companyia Migro Danza


Activitat gratuïta. Per assistir-hi cal inscripció prèvia per a reservar invitació.Programació presencial amb mesures de protecció contra la Covid19.