Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CAPÇANES -10.000 VIU ELS CAMINS DE L’ART RUPESTRE AL PRIORAT

Hike, Cultural, Familiar, Training

  • CAPÇANES -10.000 VIU ELS CAMINS DE L’ART RUPESTRE AL PRIORAT
  • CAPÇANES -10.000 VIU ELS CAMINS DE L’ART RUPESTRE AL PRIORAT
  • CAPÇANES -10.000 VIU ELS CAMINS DE L’ART RUPESTRE AL PRIORAT

City: Capçanes

Place: Punt de trobada Celler Cooperatiu de Capçanes

From Tuesday 26 May 2020, 15:00 h to Sunday 30 August 2020, 15:00 h

See description of the event
Veniu a Capçanes a descobrir l’art rupestre ! Un dels elements del patrimoni més desconegut, però més fascinants del Priorat, són... Read more

Veniu a Capçanes a descobrir l’art rupestre ! Un dels elements del patrimoni més desconegut, però més fascinants del Priorat, són les pintures rupestres i la petja que els primers humans van deixar-hi en temps ben remots.

Les valls de Capçanes acullen un tresor en forma de pintures rupestres, un referent per la seva singularitat i per la quantitat. Representen la major concentració de pintures rupestres –en un radi de 2km–  de tot el país.

Es tracta d’un conjunt de 19 jaciments situats en tres barrancs a camí de la serra de Llaberia, de gran qualitat artística i sorprenents –fins i tot pels mateixos experts- per la seva temàtica. És el cas del mural batejat com “La matança”, l’escena dinàmica d’una matança humana, que és tota una raresa en l’art llevantí.

Us esperem per descobrir què ens comuniquen les veus més antigues del nostre passat en un dels entorns més bells de Catalunya.

Una visita rigorosa, apassionant i lúdica, adequada per a tots els públics i que integra art, cultura, natura, paisatge i, segur, algunes sorpreses que no us espereu.

Punt de trobada: Celler cooperatiu de Capçanes (veure mapa)

Cada 1r dissabte de mes a les 10.30h. Consulta el calendari.

Durada: 3h aprox.

PREUS: 8.50€ adults / 5.25€ jubilats / 3.15€ infants de 6-12 anys / Gratuït de 0-5 anys / *Despeses de gestió no incloses / Grups concertats consulteu-nos.

AMB EL SUPORT DE l'Ajuntament de Capçanes

La ruta per descobrir les pintures rupestres és en format excursió suau. Però es recomana anar ben calçat i portar aigua i barret si fa calor. Si voleu més informació tècnica de la ruta consulteu Wikiloc.
Si sou un grup concertat, contacteu-nos per consultar preus i disponibilitat. La visita s’ofereix en català, però per a grups concertats també es pot fer en castellà i anglès.

*La visita està adaptada als protocols de seguretat i a les mesures de prevenció del COVID-19. La ruta es desenvolupa a l'aire lliure però és obligatori l'ús de mascaretes durant l'activitat.