Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT

Others, Cultural, Training, Gastronomic

  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT
  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT
  • Catalunya entre copes - TAST DO MONTSANT

City: Vilafranca del Penedès

Place: The Tasting Room - Wine Aspects

From Wednesday 20 November 2019, 21:00 h to 22:00 h

See description of the event
Wed 20 Nov
21:00 h
Finished
Oferim un tast de la DO Montsant. Coneixerem la DO més nova del mapa vitícola català, però d'una regió amb llarga tradició vitivinícola... Read more

Oferim un tast de la DO Montsant. Coneixerem la DO més nova del mapa vitícola català, però d'una regió amb llarga tradició vitivinícola amb l'evidència de la presència dels romans. Per entendre-la millor tastarem vins que parlen d'un clima de contrastos i d'orografia accidentada característica de la zona.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com