Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Catalunya entre copes - TAST DOQ PRIORAT

Others, Cultural, Training, Gastronomic

  • Catalunya entre copes - TAST DOQ PRIORAT
  • Catalunya entre copes - TAST DOQ PRIORAT
  • Catalunya entre copes - TAST DOQ PRIORAT

City: Vilafranca del Penedès

Place: The Tasting Room - Wine Aspects

From Wednesday 27 November 2019, 19:30 h to 20:30 h

See description of the event
Wed 27 Nov
19:30 h
Finished
Oferim un tast de la DOQ Priorat. Coneixerem l'única Denominació d'Origen Qualificada de Catalunya i de gran reconeixement mundial.... Read more

Oferim un tast de la DOQ Priorat. Coneixerem l'única Denominació d'Origen Qualificada de Catalunya i de gran reconeixement mundial. Tastarem els seus vins fruit d'una viticultura heroica i de gran qualitat i especificitat.


Es tracta d'un acte benèfic del qual els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l'ASSOCIACIÓ AUTISME AMB FUTUR. 

L'Associació Autisme amb Futur som un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills I filles diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA).
Aquest trastorn, conegut també com a TEA, son trastorns del neurodesenvolupament infantil, que condicionen, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.
El nom de l'associació es Autisme amb Futur, perquè tenim molt clar que, amb l'atenció i els recursos adequats, els nostres fills i filles poden tenir un futur millor.
També volem donar suport i acompanyar a altres famílies a la mateixa situació.


  Amb la col·laboració de EntraPolis.com