Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Celistia + Cinema "La Haine"

Concerts

  • Celistia + Cinema "La Haine"
  • Celistia + Cinema "La Haine"
  • Celistia + Cinema "La Haine"

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Tuesday 21 September 2021, 18:30 h to Wednesday 22 September 2021, 0:30 h

See description of the event
Tue 21 Sep
18:30 h
Finished
19.30h Concert Celistia (pop-psicodèlic / Tarragona)Celistia és una d'aquelles coses que succeeixen sense saber molt bé per què i que,... Read more
19.30h Concert Celistia (pop-psicodèlic / Tarragona)

Celistia és una d'aquelles coses que succeeixen sense saber molt bé per què i que, quan succeeixen, cobren sentit. D'una banda, Pau Angulo de la mítica banda tarragonina Transistor Arkestra. Per l'altre David Cobo, dels Harrison Ford Fiesta i, com a nexe comú per haver format part de les dues formacions, Pablo Vidal, component també de LeCirke. Diguem-li casualitat o una conversa oportuna: alguna cosa va fer que durant les setmanes de confinament decidissin comprovar a què sonaven junts. Quan va poder sortir de casa es van reunir. I va sorgir la màgia. Pocs després el cercle es tanca amb la incorporació de José Manuel Ruiz (Slowflames) i Iván Rita (Hexed Crows) i des de llavors tot va rodat.

21h Dj i sopars a la fresca amb Food Trucks

22.30h Cinema a la fresca - La Haine
(Mathieu Kassovitz, 1995)