Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cia. Las chicas del barro: Cos(i)ficades

Others

  • Cia. Las chicas del barro: Cos(i)ficades

City: Boadella i les Escaules

Place: La Unió Escaulenca

Start: Saturday 29 October 2022, 16:00 h

See description of the event
Sat 29 Oct
16:00 h
Finished
ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la... Read more

ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Un cicle itinerant format per cinc propostes artístiques molt diverses que actuaran pels diferents ateneus federats del territori gironès.

Un dels requisits imprescindibles d’Alter Arts ha estat potenciar les propostes artístiques representades amb la llengua catalana. El defuig de l’imaginari social dels grans pilars de les arts escèniques per apostar per altres expressions artístiques d’un format alternatiu, la paritat de gènere i la diversitat d’arts també han estat criteris importants.

El cicle Alter Arts es durà terme durant el segon semestre del 2022, entre els mesos de mitjans de juliol fins a novembre, i comptarà amb cinc espectacles de circ, monòleg, poesia, música folk i màgia.


Espectacle amb taquilla inversa