Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cia Soon - Gregaris

Cultural

  • Cia Soon - Gregaris

City: Terrassa

Place: Escola El Vallès

Start: Sunday 5 September 2021, 19:30 h

See description of the event
Sun 5 Sep
19:30 h
Finished
Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport. A... Read more

Gregaris no és èpic, ni tampoc heroic. Gregaris és un espectacle de suar, honest, dolç i divertit que parla del cantó més humà de l’esport.


A través de l’acrobàcia i l’ humor els 2 artistes posen el focus en la seva relació d’amistat i en com transiten de la col·laboració al conflicte, tot buscant l’equilibri entre gregari i líder. Busquen constantment jocs per provocar-se i mesurar-se, però tot i les diferències que van sorgint, la complicitat és sempre present, ja que en el fons, només es tracta d’un joc.


A l’escena, barregen una presència tendre y subtil amb un alt nivell tècnic en les disciplines de circ. Bàscula, màstil xinès i acrobàcia en un espectacle de 50 minuts per tots els públics que pot ser representat en sala i a l’exterior.Obertura de portes 15 minuts abans de l'espectacle.

Preguem anul·leu reserva si finalment no podeu venir.