Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cicle Cinema Gaudí - My Mexican Bretzel

Cinema

  • Cicle Cinema Gaudí - My Mexican Bretzel
  • Cicle Cinema Gaudí - My Mexican Bretzel
  • Cicle Cinema Gaudí - My Mexican Bretzel

City: Barcelona

Place: - Casino l'Aliança Poblenou -

From Tuesday 15 June 2021, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Tue 15 Jun
19:00 h
Finished
SINOPSI Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre... Read more

SINOPSI

Diari íntim d’una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és un viatge a través de la vella Europa i un relat clàssic hereu dels melodrames de Douglas Sirk.

Amb “My Mexican Bretzel”, desdibuixant els límits entre realitat i la ficció, la cineasta catalana Giménez Lorang explora el concepte de la memòria a través d’ un relat que esdevé un somni romàntic. Guanyadora del premi Gaudí a Millor documental, s’ha endut també els premis a Millor guió (una fita que només havia aconseguit un altre documental l’any 2010, “Garbo, l’espia”) i a Millor muntatge (compartit amb Cristóbal Fernández).

FITXA TÈCNICA

Direcció: Núria Giménez Lorang

Guió: Núria Giménez Lorang

Direcció de fotografia: Frank A. Lorang, Ilse G. Ringier

Estrena: Desembre 2020

Durada: 74 min.

Gènere: Documental

Intèrprets: Ilse G. Ringier, Frank A. Lorang, Vivian Barrett, Léon Barrett