Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CICLE GAUDÍ. LIBERTAD

Cinema

  • CICLE GAUDÍ. LIBERTAD

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Friday 20 May 2022, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 20 May
22:00 h
Finished
La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer.La Nora,... Read moreLa Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer.

La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’ Ángela. La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent, Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa. Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

Fitxa tècnica

Direcció: Clara Roquet

Guió: Clara Roquet

Direcció de fotografia: Gris Jordana

Durada: 90 min.

Gènere: Drama

Versió: Original en castellà

Intèrprets: Maria Morera , Nora Navas , Carol Hurtado , Clara Nicolle Garcia