Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CINEFÒRUM: El tercer home

Cinema, Cultural

  • CINEFÒRUM: El tercer home

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

From Wednesday 24 February 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Wed 24 Feb
18:00 h
Finished
L'Aula d'Extensió Universitària organitza una sessió de cinefòrum el proper dimecres 24 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Josep... Read more

L'Aula d'Extensió Universitària organitza una sessió de cinefòrum el proper dimecres 24 de febrer, a les 18 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal, al voltant de la pel·lícula "El tercer home", dirigida per Carol Reed l'any 1949 i interpretada per Joseph Cotten, Orson Welles i Alida Valli. La projecció comptarà amb la presentació de Dolors Serra, aficionada al cinema.

Argument: A començaments de la Guerra Freda l'any 1947, un escriptor d'Estats Units de novel·les barates anomenat Holly Martins (Joseph Cotten) arriba a Viena, ocupada per les quatre potències aliades de la II Guerra Mundial, on descobreix que el seu millor amic Harry Lime (Orson Welles) ha mort en un estrany accident de trànsit. El cap de la policia militar britànica li insinua que el seu amic s'havia barrejat en la trama del mercat negre de penicil·lina, per la qual cosa Holly intentarà esbrinar què s'amaga realment darrere de la mort del seu amic.


Imprescindible reserva prèvia de localitats.

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.