Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CINEMA CICLE GAUDÍ: LIBERTAD

Cinema

  • CINEMA CICLE GAUDÍ: LIBERTAD
  • CINEMA CICLE GAUDÍ: LIBERTAD
  • CINEMA CICLE GAUDÍ: LIBERTAD

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

From Saturday 21 May 2022, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
Sat 21 May
20:00 h
Finished
Dissabte 21 de maig a les 20:00h, a la Sala Gran del CentreSINOPSI:La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes... Read more

Dissabte 21 de maig a les 20:00h, a la Sala Gran del Centre

SINOPSI:
La Família Vidal passa a la seva casa de la Costa Brava les últimes vacances d’estiu amb l’àvia Ángela, que pateix Alzheimer.

La Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc entre els jocs de nens que li semblen infantils i les converses dels adults que encara són massa per a ella. Aquesta situació canviarà per complet amb l’arribada de Llibertat, de 15 anys i filla de Rosana, la cuidadora de l’Ángela.

La Llibertat portarà a la Nora a viure un estiu totalment diferent. Les dues noies ràpidament forgen una amistat d’allò més intensa. Juntes surten de la bombolla de protecció de la casa familiar i descobreixen un món nou en el qual la Nora se sent més lliure que mai.

FITXA TÈCNICA:
- Direcció: Clara Roquet
- Guió: Clara Roquet
- Direcció de fotografia: Gris Jordana
- Estrena: Novembre 2021
- Durada: 90 min.
- Gènere: Drama
- Versió: Original en castellà
- Intèrprets: Maria Morera , Nora Navas , Carol Hurtado , Clara Nicolle Garcia