Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Clowntífics, la ciencia más payasa

Familiar, Theater

  • Clowntífics, la ciencia más payasa

City: Lliçà d'Amunt

Place: Sala de l'ateneu

From Sunday 17 October 2021, 12:00 h to 13:30 h

See description of the event
Sun 17 Oct
12:00 h
Finished
Companyia Big Van Ciencia. Orilo i Arlequina són dos científics que treballen al LABORATODELMUNDORIO: el laboratori on todoelmundorio... Read more

Companyia Big Van Ciencia. 

Orilo i Arlequina són dos científics que treballen al LABORATODELMUNDORIO: el laboratori on todoelmundorio treballa en alguna cosa. Tenen un gran repte: preparar el set d'experiments científics més gran de món mundial i universal. Però no poden fer-ho sols, T'atreveixes a ajudar-los?

Un espectacle d'una hora de durada i dirigit a gent a partir de 4 anys. A través de l'experimentació i el joc aprendrem conceptes científics que escolta, el mateix un dia et permeten llançar un coet.

Clowntifics és un espectacle de clown i una activitat educativa de ciència. En els 60 minuts que dura, nens i nenes es converteixen en autèntics investigadors, alhora que aprenen contingut científic.