Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

COMPETENCIA OFICIAL

Cinema

  • COMPETENCIA OFICIAL

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Friday 11 March 2022, 17:30 h to 19:30 h

See description of the event
Competencia Oficial arriba al Cinema Prado Dirigida pels argentins Mariano Cohn i Gastón Duprat, propietaris de la companyia productora... Read more

Competencia Oficial arriba al Cinema Prado

Dirigida pels argentins Mariano Cohn i Gastón Duprat, propietaris de la companyia productora Televisió Oberta, i la col·laboració del guió amb Andrés Duprat, han aconseguit parodiar amb èxit el món cinematogràfic.

Té l’atractiu de comptar amb grans intèrprets com Penélope Cruz, guanyadora recentment de la Copa Volpi, Antonio Banderas i Oscar Martinez.

Durant gairebé dues hores provocant rialles, també es reconeixen els estereotips que es parodien.

Sinopsi

A la recerca de transcendència i prestigi social, un empresari multimilionari decideix fer una pel·lícula que deixi empremta. Per això, contracta els millors: un equip estel·lar format per la celebèrrima cineasta Lola Cuevas (Penélope Cruz) i dos reconeguts actors, amos d’un talent enorme, però amb un ego encara més gran: l’actor de Hollywood Félix Rivero (Antonio Banderas ) i l’actor radical de teatre Iván Torres (Oscar Martínez). Tots dos són llegendes, però no exactament els millors amics. A través d’una sèrie de proves cada cop més excèntriques establertes per Lola, Félix i Iván s’han d’enfrontar no només entre si, sinó també amb els seus llegats.

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Comèdia

Durada: 114′

Director: Gastón Duprat, Mariano Cohn

Any: 2021

Repartiment: Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martinez

Idioma original: Castellà

País: Espanya