Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert 25N Núria Graham a Capellades

Concerts

  • Concert 25N Núria Graham a Capellades
  • Concert 25N Núria Graham a Capellades
  • Concert 25N Núria Graham a Capellades

City: Capellades

Place: Teatre la Lliga

From Sunday 29 November 2020, 13:00 h to 14:30 h

See description of the event
Sun 29 Nov
13:00 h
Finished
NÚRIA GRAHAM - MarjorieConcert del 25N - Dia Internacional Contra les Violències Masclistes a CapelladesAmb tan sols 22 anys, la cantant... Read more

NÚRIA GRAHAM - Marjorie

Concert del 25N - Dia Internacional Contra les Violències Masclistes a Capellades

Amb tan sols 22 anys, la cantant i compositora Núria Graham ha aconseguit ser reconeguda com una artista amb segell propi dins del folk-pop contemporani a nivell estatal. Després del seu debut discogràfic amb First Tracks (2015), quan tan sols era una adolescent, i de publicar dos Eps que refermarien la seva personalitat com a cantautora—Bird Eyes i In The Cave—, el disc Does It Ring a Bell? (El Segell, 2017) va suposar el veritable punt d´inflexió en la seva trajectòria, un treball, amb influències tant de Jeff Buckley com de St. Vincent, que li ha permès girar sense parar, fer incursions internacionals (Alemanya, França, Regne Unit...) i també guanyar-se un lloc a la banda d´Amaia com a guitarrista i compositora. Ara, Graham publica Marjorie, el seu tercer llarga durada, en què torna a vestir el seu folk-pop d´autor amb passatges de poesia quotidiana i pinzellades suaus de psicodèlia.  


Núria Graham - veu

Jordi Casadesús - baix 

Sam Berridge - teclats, guitarres i veus

Artur Tort - teclats i veus

Aleix Bou - bateria