Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert Clara Peya

Concerts, Music

  • Concert Clara Peya
  • Concert Clara Peya

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Wednesday 28 June 2023, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Wed 28 Jun
19:00 h
Finished
Concert "Solo Piano" de Clara Peya amb motiu dels actes commemoratius del 28 de juny. La Clara és considerada una de les creadores... Read more

Concert "Solo Piano" de Clara Peya amb motiu dels actes commemoratius del 28 de juny. 

La Clara és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del nostre país. Avantguardista i transgressora, musicalment Peya és inclassificable: bascula entre el jazz, el pop i l’electrònica, mantenint sempre com a centre de gravetat el piano. Una biografía frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme i que va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.


Concert "Piano Solo":

En aquest projecte Peya fa un recorregut per la seva discografia adaptant temes ja publicats i descobrint-ne també d’inèdits. La veiem sola davant del piano, jugant amb les tecles i combinant passatges instrumentals d’un pianisme magnètic amb sintetitzadors i bases electròniques que generen aquesta atmosfera única de la pianista on cada petit detall és tan intens com imprescindible.


Obertura de portes al públic: 18:30h (inici del concert: 19:00h)


Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.