Finished

CONCERT DE JOAN REIG

see event detail

Place: Espai Cultural Les Faixes

From 03-12-2022 20:00 to 03-12-2022 22:00

Categories: Concerts

L'Espai Cultural Les Faixes de Moià acollirà el dissabte 3 de desembre un concert de Joan Reig. Presenta el seu segon disc en solitari... Read more

L'Espai Cultural Les Faixes de Moià acollirà el dissabte 3 de desembre un concert de Joan Reig. Presenta el seu segon disc en solitari «BAGATZEM».

Joan Reig, conegut sobretot per ser el bateria d'Els Pets i també per una llarga trajectòria que l'ha dut a formar part d'altres grups com Mesclat o Refugi, ens presenta ara el segon disc signat amb el seu nom, BAGATZEM!!

En el disc hi trobem un recull de cançons i poemes recents de collita pròpia, la majoria fruit de la recerca de respostes que ajudin a entendre el món d'ara mateix. Cansat de guaitar enfora i no trobar el que cercava, és de dins de la balconada de l'ànima d'on han sortit els versos i les melodies que l'han ajudat a guarir-se i agafar forces per seguir qüestionant el món i a un mateix.

Bagatzem és on guardem la collita, elaborem el vi, triem les avellanes, encaixem la fruita, és a on anem a cercar les llavors i l'adob per tornar a plantar i sembrar. És on forgem la vida mentre la tremuja l'engoleix i els corrons la trituren inexorablement. Bagatzem és aquell lloc ple de vida que va morint a poc a poc.

Aforament limitat!!

Preu entrada: 3 euros

The registration is closed.