Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert especial 50 anys Ger JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC

Music

  • Concert especial 50 anys Ger JOAN GARRIGA I EL MARIATXI GALÀCTIC

City: Sant Pere de Ribes

Place: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

From Saturday 15 October 2022, 22:00 h to 23:59 h

See description of the event
Sat 15 Oct
22:00 h
Finished
Vine a celebrar els nostres 50 anys d’entitat amb aquest concert tant especial, dins de la programació de la setmana antiracista i... Read more

Vine a celebrar els nostres 50 anys d’entitat amb aquest concert tant especial, dins de la programació de la setmana antiracista i antifeixista.

Joan Garriga, fundador de Dusminguet i ànima de La Troba Kung-Fú, reprèn la gira del seu debut en solitari amb “ El ball i el plany”, un viatge apassionant per tots els mons que caben en el seu acordió: el Mediterrani de l’havanera i el raï, el Carib llatí, la Jamaica del reggae i el dub i evidentment, el nord de Mèxic que inspira la seva formació actual “El Mariatxi Galàctic” Acompanyat del seu fidel company de mil batalles, Marià Roch (baix), el fogoner de la caldera rítmica, Rambo (bateria), i el guitarrista Madjid Fahem (Manu Chao, La Ventura), el veritable hereu de Gato Pérez es consagra a l’olimp de la fusió sense confusió.