Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert Jordi Sans & The Souls "JAZZ NOIR"

Concerts, Music

  • Concert Jordi Sans & The Souls "JAZZ NOIR"
  • Concert Jordi Sans & The Souls "JAZZ NOIR"

City: Montcada i Reixac

Place: Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

From Sunday 2 May 2021, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 2 May
18:00 h
Finished
JORDI SANS & The SOULS és una proposta creativa, amb frescor i elegància, que explora la música que conflueix al voltant del jazz... Read more

JORDI SANS & The SOULS és una proposta creativa, amb frescor i elegància, que explora la música que conflueix al voltant del jazz des d'una perspectiva contemporània: amb arranjaments personals i una veu pròpia que manifesta les seves diverses influències. Han actuat a nombrosos indrets de Catalunya, a les Illes Balears, Madrid i Castella i Lleó. D'entre les diverses actuacions, destaca la participació al Festival Internacional de Música de Ripoll, al Cicle d'Hivern de San Diego d'Alaior, al Festival de Jazz de la Costa Brava i al Teatro Ramos Carrión de Zamora.

Membres:

- Jordi Sans (Saxo)

- Daniel Giró (Piano)

- Héctor Tejedo (Baix)

- Joni Witzi (Bateria)

SINOPSIS: 

Espectacle “JAZZ NOIR”

A partir d’una selecció de les millors BSO del cinema negre (la majoria d'elles en estil jazzístic en la seva BSO) viatjarem per emblemàtiques obres del setè art com Casablanca, The Third Man, Perry Mason, Harlem Nocturne, James Bond o Blue Velvet entre d'altres. Amb una menció especial al mestre Henry Mancini, revisant obres seves com Peter Gunn o The Pink Panther. Així doncs, es tracta d’una perspectiva des de la vessant musical d'aquest gènere fosc i sensual, amb reminiscències dels anys 50’, que ens transportarà a una època gloriosa del cinema... i de la música.