Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

Music

  • CONCERT ORQUESTRA COSTA BRAVA

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Sunday 14 May 2023, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 14 May
18:30 h
Finished
’Orquestra Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.Ha... Read more

’Orquestra Costa Brava va ser fundada l’any 1956 a Palafrugell per un grup de músics procedents de les millors orquestres del moment.

Ha mantingut sempre una trajectòria brillant, en la que destaquen diverses actuacions a l’estranger que culminen amb la que es va celebrar en l’acte d’homenatge al pintor Joan Miró a París. Pel que fa a casa nostra, podríem indicar com a actuacions més rellevants les que la Costa Brava ha realitzat al Palau de la Música Catalana i a programes de TV3 com “L’Envelat” i “Festa Major“.

La seva discografia és considerable, especialment en la vessant de la música per a cobla, en la que està avalada per marques tan prestigioses com Philips o Columbia.


El concert és la part més completa i complexa del nostre espectacle, aconseguint una unió perfecta entre música i escenografia, sense descuidar cap dels aspectes indispensables com són música, dansa i vestuari.

Els convidem a fer un viatge arreu diferents paisos, músiques, danses i estils.
Un viatge en el que podran gaudir de tot tipus d´estils; desde el musical, l´òpera, la revista..

Finalitzem el nostre viatge a Catalunya amb una sel·lecció de música catalana, rendint homenatge a artistes i/o autors catalans.
Posarem fi al concert amb la música característica de la nostra terra, la sardana i amb himnes catalans que no poden faltar a la nostra cita.

Any rere any treballem per oferir un espectacle variat i de qualitat, renovant tot el repertori cada nova temporada.
Sens dubte, el concert de la Costa Brava és l’espectacle més complet del món de la orquestra i escollir-lo és garantia d’èxit.