Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

Cultural, Music

  • COR JOVE DE LA CORAL SANT MEDIR Cicle Cultura Popular als Ateneus

City: Barcelona

Place: C/.Feliu i Codina, 7

From Sunday 17 February 2019, 12:15 h to 14:00 h

See description of the event
Sun 17 Feb
12:15 h
Finished
Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un... Read more

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta programem el Cor Jove de la coral Sant Medir que presentarà l'espectacle Believe.

El Cor Jove de la Coral Sant Medir és una formació coral formada per una vintena de joves d’edats compreses entre quinze anys i vint-i-cinc. L’entitat, fundada l’any 1956, ha desenvolupat durant tot aquest temps una sòlida rajectòria. El seu Cor Jove presenta el concert-espectacle Believe, creat a partir d’idees pròpies i repertori per a tothom. 

A “Believe” ens trobem en un concurs de televisió, amb uns actors professionals que ens ajuden al fil conductor de l’espectacle. La presentadora és una “diva” eixelebrada, el regidor no té mitjans i ha d’improvisar la publicitat interpretant en directe els anuncis,...En aquest concurs el públic (i és de forma real mitjançant una aplicació) voten la que consideren la cançó més maca interpretada per una coral en directe, la nostra. S’hi barregen cançons d’assaig amb cançons de concurs,...s’hi barregen cançons tradicionals, d’autor, de musicals,...percussió corporal.

A “Believe” les cançons ens conviden a celebrar que creiem en la música, el cor, la alegria...que tot això ens mou, hi creiem i ho volem compartir..