Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Coral Sant Jordi - La natura exuberant

Concerts, Cultural

  • Coral Sant Jordi - La natura exuberant
  • Coral Sant Jordi - La natura exuberant

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Carrer de la Falguera, 6

Start: Sunday 21 November 2021, 18:30 h

See description of the event
La Coral Sant Jordi presenta La Natura Exuberant al Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat La natura ha estat al llarg de tota la història... Read more

La Coral Sant Jordi presenta La Natura Exuberant al Cicle Coral de Sant Feliu de Llobregat

La natura ha estat al llarg de tota la història de la música una font inacabable d’inspiració per als compositors. Des de l’apropament més místic fins al més prosaic, la pràctica totalitat d’autors de música coral han utilitzat els versos evocadors dels poetes més universals per a fer fluir le seves melodies. 

Us proposem un concert evocador, amb cançons del romanticisme alemany de Mendelssohn i dels contemporanis Lauridsen i Britten, amb una música intimista, plena d'harmonies lluminoses i melodies delicades i elegants.

Actualment, la Coral Sant Jordi està integrada per una trentena de cantaires fidels a l’esperit del seu fundador, Oriol Martorell (director des de 1947 fins al 1991) vivint el cant coral en la seva immensitat: des de la música clàssica fins als autors contemporanis, contemplant també la música tradicional catalana.

Amb 70 anys de presència en el panorama coral, la Coral Sant Jordi manté una actitud de millora constant, amb programes musicals ambiciosos que demanen als cantaires dedicació i perfeccionament tècnic per aconseguir un so propi. L’actual director titular és Oriol Castanyer.