Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

Theater

  • CURS D'INTERPRETACIÓ al Centre

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran del Centre d'Arenys de Munt

Start: Monday 9 January 2023, 20:00 h

See description of the event
Mon 9 Jan
20:00 h
Finished
A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a... Read more

A partir d'aquest gener posarem en marxa un curs anual de teatre, amb l'objectiu d'apropar el teatre en totes les seves vessants a persones a partir de setze anys que poden o no haver tingut contacte amb el teatre abans.

Coneixerem el món de les arts escèniques i totes les mans que hi treballen. Entendrem valors com el compromís, l'escolta i el treball en equip per a generar una peça. Aprendre tècnica d'interpretació, de veu, d'expressió corporal i de creació sense cap més pressió que la de passar-ho bé en un entorn segur, lúdic i d'experimentació. Coneixerem diferents tipus de textos, llenguatges, història teatral i dramàtica i fomentarem l'hàbit d'anar al teatre, conèixer noves sales, companyies, festivals, etc. i començar a generar una mirada crítica cap aquests.

El nou curs de teatre per a adults del Centre és l'oportunitat per a totes aquelles persones que no s'han llençat al mar de la interpretació sigui per respecte o per falta d'oportunitats.

Ens veiem a la sala d'assaig!


**L'horari es decidirà en funció del grup. Dimarts o dijous al vespre.