Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

D'es Tro / Poi

Cultural

  • D'es Tro / Poi

City: Bisbal d'Empordà, La

Place: Carrer Proudhom Carbó Garriga, 11, 17100 La Bisbal d'Empordà, Girona

From Saturday 16 July 2022, 17:30 h to 18:15 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 16 Jul
17:30 h
Finished
20:15 h
Finished
Un personatge atrapat des de l'infància per efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta a... Read more

Un personatge atrapat des de l'infància per efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d'embolics i girs que ens transporta a un joc, un dels estats més importants de la vida. Fusionar les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterránea és el principal objectiu d'aquest espectacle de carácter contemporani.

Poi respon a una recerca física de malabars i manipulació, però també a una investigació artesanal amb respecte a la construció de les baldufes que l'artista mateix construeix. Aquesta exploració de diferents tipus de fusta, formes i punts de suport ha permés la creació de baldufes personals i especials com per exemple una de les baldufes més grans del món llançada per una sola persona amb un pes de 45 kg que l'artista llença amb una corda de més de 15 metres.

Espectacle per tots els públics

3€

Condicions; per al correcte desenvolupament de l'espectacle no s'admetrà l'entrada de gossos