Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DIVENDRES DE CINE - CITA A CIEGAS CON LA VIDA - CINEMAPROP

Cinema

  • DIVENDRES DE CINE - CITA A CIEGAS CON LA VIDA - CINEMAPROP

City: Badalona

Place: Círcol Catòlic

Start: Friday 9 April 2021, 19:00 h

See description of the event
Fri 9 Apr
19:00 h
Finished
En Saliya és un estudiant amb un somni molt clar: treballar a un hotel de luxe de Munich. A part, és un jove pràcticament cec, si bé,... Read more
En Saliya és un estudiant amb un somni molt clar: treballar a un hotel de luxe de Munich. A part, és un jove pràcticament cec, si bé, amaga aquesta informació a la resta de companyes de l’hotel. Malgrat ser molt escrupulós, es trobarà amb una situació inesperada i que no pot controlar, i és que s’enamorarà de Laura. Serà llavors quan comenci a viure moments inesperats que convertiran el film en un drama còmic d’allò mes atractiu.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.