Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

DIVENDRES DE CINE - LA FAMILIA QUE ESCULLS - CINEMAPROP

Cinema

  • DIVENDRES DE CINE - LA FAMILIA QUE ESCULLS - CINEMAPROP

City: Badalona

Place: C/ Sant Anastasi núm 2

Start: Friday 7 May 2021, 19:00 h

See description of the event
Fri 7 May
19:00 h
Finished
En Zak és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu amb l’objectiu d’apropar-se al seu somni: ser un lluitador... Read more

En Zak és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu amb l’objectiu d’apropar-se al seu somni: ser un lluitador professional en una escola de lluita. El seu pla comença a desdibuixar-se quan coneix a en Tyler, un delinquent que també s’ha escapat i que es convertirà en el seu entrenador i a la vegada en aliat. La seva aventura els portarà també a conèixer una infermera d’allò més peculiar, Eleanor, que se sumarà a ells en el viatge pel nord de Califòrnia. Una pel·lícula trepidant i curiosa que us encantarà sentir-la en CATALÀ.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic elcircol@elcircol.cat. Més informació a www.elcircol.cat.