Finished

DIVENDRES DE CINE - LA FAMILIA QUE ESCULLS - CINEMAPROP

see event detail

Place: C/ Sant Anastasi núm 2

Start: 07-05-2021 19:00

Categories: Cinema

En Zak és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu amb l’objectiu d’apropar-se al seu somni: ser un lluitador... Read more

En Zak és un jove amb Síndrome de Down que s’escapa de la residència on viu amb l’objectiu d’apropar-se al seu somni: ser un lluitador professional en una escola de lluita. El seu pla comença a desdibuixar-se quan coneix a en Tyler, un delinquent que també s’ha escapat i que es convertirà en el seu entrenador i a la vegada en aliat. La seva aventura els portarà també a conèixer una infermera d’allò més peculiar, Eleanor, que se sumarà a ells en el viatge pel nord de Califòrnia. Una pel·lícula trepidant i curiosa que us encantarà sentir-la en CATALÀ.

  •     Reserva la teva butaca
  •     Recorda que l'entrada és per C/ Sant Anastasi
  •     Si no ets soci/a del Círcol, demana entrades quan compris als nostres comerços col·laboradors o fes un donatiu 3€ per ajudar a El Círcol a seguir amb el projecte.
  •     Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:

***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected]. Més informació a www.elcircol.cat.


The registration is closed.