Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Drummers of Altaveu

Cultural

  • Drummers of Altaveu

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Plaça de l'Agricultura

From Sunday 12 September 2021, 19:30 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 12 Sep
19:30 h
Finished
DRUMMERS OF ALTAVEUUn espectacle mai abans vist en el qual es reuniran en el mateix escenari més de 30 bateries de la ciutat dirigits... Read more

DRUMMERS OF ALTAVEU


Un espectacle mai abans vist en el qual es reuniran en el mateix escenari més de 30 bateries de la ciutat dirigits en escena per Quim Solé, a més d'una banda basi d'autèntic luxe.

El repertori serà una selecció del millor del Rock internacional de tots els temps. Un espectacle pensat per a deixar amb la boca oberta a qualsevol.

  • Plaça de l'Agricultura
  • Accés al recinte per Carrer de la Cerdanya, 77. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 19.00h
  • Inici actuació: 19:30h
  • Fi de l'actuació: 21h

* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: festivalaltaveu.cat/entrades