Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL CALLEJÓN DE LAS ALMAS PERDIDAS (Castellà)

Cinema

  • EL CALLEJÓN DE LAS ALMAS PERDIDAS (Castellà)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Friday 21 January 2022, 17:30 h to 20:00 h

See description of the event
El Callejón de las Almas Perdidas A El Callejón De Las Almas Perdidas, un jove i ambiciós firant amb un innegable talent per manipular... Read more

El Callejón de las Almas Perdidas

A El Callejón De Las Almas Perdidas, un jove i ambiciós firant amb un innegable talent per manipular la gent amb unes poques paraules ben triades, es compinxa amb una psicòloga que és encara més perillosa que ell.

La pel·lícula està protagonitzada per Bradley Cooper, nominat al Premi de l’Acadèmia (Ha Nascut Una Estrella, El Francotirador); Cate Blanchett, guanyadora del Premi de l’Acadèmia (Blue Jasmine, Elizabeth); Toni Collette, nominada al Premi de l’Acadèmia (Punyals Per l’Esquena, Creedme); Willem Dafoe, nominat al Premi de l’Acadèmia (El Faro, Van Gogh, A Les Portes De L’Eternitat); Richard Jenkins, nominat al Premi de l’Acadèmia (La Forma de l’Aigua, The Visitor); Rooney Mara, nominada al Premi de l’Acadèmia (Carol, Milennium: Els Homes Que No Estimaven A les Dones); Ron Perlman (Pacific Rim, Hellboy); i David Strathairn, nominat al Premi de l’Acadèmia (Lincoln, Bones Nits, i Bona Sort).

El guanyador del Premi de l’Acadèmia Guillermo del Toro (La Forma de l’Aigua, El Laberint Del Fauno) dirigeix ​​El Callejón De Las Almas Perdidas. La cinta està basada en la novel·la de William Lindsay Gresham.

Sinopsi

Finals dels anys 30, Estats Units. Stanton Carlisle és un home que intenta forjar-se un futur prometedor. La seva primera destinació és acabar treballant en un circ, on coneixerà tota mena de singulars personalitats. Aquest lloc recull diferents talents, dels quals Stanton sabrà treure’ls partit, com és el cas de Molly, una jove extraordinària amb qui marxarà a la ciutat per crear el seu propi espectacle. Però, no satisfet amb aquest triomf, Stanto s’aliarà amb una misteriosa dona anomenada Lillith per crear un perillós entramat per assolir el major èxit possible.

Fitxa Tècnica

Calificació:

Gènere: Thriller

Durada: 150′

Director: Guillermo del Toro

Any: 2021

Repartiment: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Willem Dafoe, Ron Perlman, Richard Jenkins, Mark Povinelli, David Strathairn, Holt McCallany, Jim Beaver, Mary Steenburgen, Paul Anderson

Idioma original: Anglès

País: Estats Units