Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El meravellós viatge de la Lea

Familiar

  • El meravellós viatge de la Lea
  • El meravellós viatge de la Lea

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría

From Sunday 20 February 2022, 17:00 h to 18:55 h

See description of the event
Sun 20 Feb
17:00 h
Finished
Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la... Read more

Aquest meravellós viatge és una obra de teatre? És un musical? És un concert? És un espectacle íntim que de cop et fa aixecar de la cadira per cantar i ballar com si fossis en un estadi? És poesia i delicadesa, però amb humor cabareter i molt esbojarrat? És el somni d’una nena? O és la veu del món imaginari que tots tenim a dins?

El Meravellós viatge de la Lea és això i més. És un espectacle de teatre musical, un viatge que explora les motivacions de qualsevol nena i nen transitant pels seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions. Que ens trasllada a l'univers interior i imaginari d'una nena de cinc anys, en un únic i irrepetible viatge estiuenc en caravana, amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas. Destí utòpic i fantasiós, que ens fa transcórrer i ser còmplices d'un viatge a través de les diversitats culturals i familiars.

De les llengües reals i inventades fent ús de la paraula i el cos. De les músiques i de les cançons com a fil conductor amb la veu espectacular de la nostra protagonista.

Una producció de La Banda.