Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El misteri de l'assassinat

Theater

  • El misteri de l'assassinat

City: Barcelona

Place: Carrer de Santa Magdalena, 12

From Friday 26 November 2021, 21:00 h to Sunday 28 November 2021, 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Fri 26 Nov
21:00 h
Finished
Sat 27 Nov
21:00 h
Finished
Sun 28 Nov
18:00 h
Finished
De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del... Read more

De ben segur tots els grups de teatre han experimentat els horrors del que pot anar malament en una representació, i les senyores del Grup de Teatre de l'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla no en són una excepció; possiblement tot el que no hauria de passar, passa. Avui, el Grup de Teatre de I'Associació de Veïnes Emprenedores de la Plaça Trilla, encapçalat per la seva presidenta, la senyora Milagros Reus, tenen el plaer de presentar el seu ambiciós espectacle nocturn basat en I'enginyosa novel·la policíaca "Assassinat a can Escac i Mat". I perquè el públic no s'avorreixi han preparat un passi de modes i un concurs del misteri de l'assassinat (amb premi).

Benvinguts i benvingudes!