Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL TRENCANOUS

Dance

  • EL TRENCANOUS

City: Blanes

Place: Teatre de Blanes

From Sunday 30 January 2022, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
UNA ADAPTACIÓ DEL POPULAR BALLET EL TRENCANOUS PER A TOTA LA FAMÍLIA.És Nadal i tota la família de la Clara s'ha reunit a l'entorn... Read more

UNA ADAPTACIÓ DEL POPULAR BALLET EL TRENCANOUS PER A TOTA LA FAMÍLIA.

És Nadal i tota la família de la Clara s'ha reunit a l'entorn de l'arbre per cantar nadales i repartir els regals. A fora neva i fa fred. L'oncle Drosselmeyer arriba i ofereix regals a tots els nens i nenes. A ella li regla un trencanous amb la figura d'un soldadet.

En els somnis de la Clara, el soldadet recobra la vida i la porta a viatjar per un món de fantasía amb danses  d'arreu (àrabs, espanyoles, xineses, urbanes) i on lluiten soldadets i ratolins...

Un espectacle ple d'alegria i emocions on nens i adults gaudeixen de la màgia nadalenca que deixa volar la imaginació per un món oníric.

Les persones que havien deixat de creure que és possible estar tots unit però el Trencanous ens demostra que és possible la cohesió i hi ha cabuda per a la multiculturalitat, les tradicions, els infants, els pares, els avis, i sobretot, els somnis.


Música: Txaikousky

Coreografia: Elisabeth Pérez, Leandro P. Sanabria, Odeymis Torres

Disseny de vestuari : Ginadan

Direcció: Georgina Rigola


D'acord amb les mesures Covid aprovades, el pati de butaques del teatre, actualment, ha de ser del 70% de les localitats.