Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El trencanous

Cultural, Dance

  • El trencanous

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Saturday 22 January 2022, 20:00 h

See description of the event
Sat 22 Jan
20:00 h
Finished
Preu: 12,60 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 60 minuts Direcció: Georgina Rigola Coreografies: Adaptació de Leandro P. Sanabria... Read more

Preu: 12,60 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 60 minuts

Direcció: Georgina Rigola

Coreografies: Adaptació de Leandro P. Sanabria i Elisabeth Pérez

Companyia: BCN City Ballet, amb la participació de l’alumnat de l’Escola Municipal de Dansa de Castelldefels

Producció: Arts Project Associació

Descripció: La Nit de Nadal la família es reuneix; tots a la casa de la família. Fora hi ha molta neu, fa fred, tots al voltant de l‘arbre per cantar com cada any les nadales, però en aquesta ocasió apareix per sorpresa el personatge de Drosselmeyer, oncle de la Clara, i apareix carregat de regals per a tots els nens de la família, i un regal molt especial per a la Clara, un trencanous amb la figura d'un soldadet.

La Clara en els seus somnis veu com el soldadet recobra vida i la porta a viatjar pel món de la fantasia, per les danses de tot el món, la lluita de les rates i els soldadets...

Danses de totes les parts del món (àrabs, espanyoles, xineses, urbanes…). Un espectacle ple d'alegria i emocions on nens i adults gaudeixen de la màgia del Nadal i deixen volar la imaginació a un món de fantasia.

La gent havia deixat de creure que és possible estar tots units, però demostrarem que la cohesió és possible, on hi ha cabuda per a la multiculturalitat, les tradicions, els nens, els pares, els avis... i, sobretot, els somnis !!!