Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga

Cinema

  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga
  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga
  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga

City: Montornès del Vallès

Place: Espai Cultural Montbarri

From Sunday 19 June 2022, 18:00 h to 19:15 h

See description of the event
Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una... Read more

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal.

Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides.

Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.

Nominada a 12 Premis Gaudí incloent a Millor pel•lícula i Millor direcció. Guanyadora de la Biznaga d'Or a Millor pel•lícula i cinc premis més del Festival de Málaga , incloent Millor direcció, Millor guió

i Millor interpretació masculina (Roger Casamajor). Premi de Russian Film Critic's Award del Festival Internacional de cinema de Moscou. Nominada als Premis Goya a Milllor guió adaptat.

Nominada a Feroz Arrebato de ficción, Premi especial dels Premis Feroz.

No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 75 min. Idioma: Català.

https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/el-ventre-del-mar/