Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TEATRE: EL RETAULE

Theater

  • TEATRE: EL RETAULE
  • TEATRE: EL RETAULE
  • TEATRE: EL RETAULE

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

From Sunday 16 October 2022, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 16 Oct
18:00 h
Finished
Moltes gràcies a “el Xiscle” per proposar-me tornar a dirigir. Després de molts anys i amb una maleïda pandèmia al mig tornar a fer... Read more

Moltes gràcies a “el Xiscle” per proposar-me tornar a dirigir. Després de molts anys i amb una maleïda pandèmia al mig tornar a fer una proposta d’espectacle ha estat tot un plaer.

No per l’Obra en sí, que agraeixo haver acceptat portar en escena el RETAULE, sinó per les emocions que he pogut viure durant tot aquest curs amb “el Xiscle”. El teatre l’entenc com un lloc ple emocions i vosaltres, Xiscle, m’heu fet emocionar.

Desitjo a vostè, senyor públic, que es pugui emocionar retornant al teatre, on els personatges són encarnats per persones sensibles i emocionals que volen només fer-te sentir viu i il·lusionat amb la vida.

Amb el RETAULE crec que podreu gaudir de com hem viscut aquest anys, vol ser una explosió d’alegria, companyonia, d’amistat, de cohesió ... A EL RETAULE no volem explicar-vos grans històries només fer-vos aturar, respirar i somiar.

No busqueu fora les emocions perquè les tenim a dins.

Molts gràcies i gaudiu molt de l’espectacle!


Més informació a: