Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Els cistells de la caputxeta (a partir 2 anys)

Familiar

  • Els cistells de la caputxeta (a partir 2 anys)

City: Terrassa

Place: Escola Sant Llorenç del Munt (Districte 6)

From Saturday 18 September 2021, 11:30 h to 12:15 h

See description of the event
Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener,... Read more

Ara es veu que el famós cistell de la Caputxeta no era un de sol, no. Dotze en té. Un per cada mes de l’any. El cistell del gener, el cistell del febrer, el cistell del març… I així fins a completar la dotzena. I, si bé és cert que dintre del cistell hi porta melmelada, suc i galetes, també és veritat que cada mes de l’any s’hi ha deixat caure en forma de vers i de tonada. De poesia i de cançó. Avui farem el xafarder per veure què hi trobem dins Els cistells de la Caputxeta.
Samfaina de Colors fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any.
I, ja que hi som, cantarem cançons tradicionals catalanes assenyalades per a cadascuna de les principals festes de l’any. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur.

Edats recomanades: a partir de 2 anys

Companyia: Samfaina de colors

Ubicació: exterior (porxo cobert del pati de l'escola Sant Llorenç del Munt)