Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Els gossos

Theater

  • Els gossos

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Saturday 1 April 2023, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 1 Apr
20:30 h
Finished
El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un... Read more

El dia del seu quaranta aniversari, la Laura té una experiència fugaç però demolidora: durant el seu trajecte habitual en metro, un desconegut li somriu i li diu alguna cosa a cau d’orella. Ja a casa, durant la festa, aquella llavor germinarà i acabarà bombardejant la “suposadament” sòlida vida familiar, malgrat els esforços de la Laura per mantenir la unió amb i entre els seus éssers estimats.

L'Albert, l’Emili i l’Alicia, confortablement acomodats en les seves pors, es veuran abocats a revisar certs plantejaments que convertiran la seva plàcida llar en un camp de batalla, mentre la Laura es descobreix capaç de la seva major heroïcitat: atrevir-se a mirar des de la consciència.


Amb Mercè Arànega, Albert Pérez, Sandra Monclús i Joan Negrié


Autor i director: Nelson Valente

Traducció: Joan Negrié

Durada: 80 minuts