Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS VEÏNS DE DALT

Theater

  • ELS VEÏNS DE DALT

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Saturday 29 May 2021, 20:00 h

See description of the event
Sat 29 May
20:00 h
Finished
Els veïns de daltCatarsi TeatreDesprés de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats.... Read more

Els veïns de dalt

Catarsi Teatre

Després de 15 anys de relació els veïns de baix han perdut l’alegria de compartir vida plegats. Tot el que la seva relació era, ha acabat convertit en un estira i arronsa de retrets i de discusions. Avui ella ha convidat a sopar els veïns del pis de dalt. Una parella jove, plena d’energia, que els farà una proposta. Com afectarà aquesta nit a tots quatre veïns... s’ha de veure!

Una comèdia àcida, àgil i implacable versionada per Catarsi Teatre.


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!