Finished

Encara hi ha algú al bosc

see event detail

Place: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

From 05-03-2022 20:00 to 05-03-2022 21:40

Categories: Theater

Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un... Read more

Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un any abans. De sobte, la televisió ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 es complien vint-i-cinc anys des que va acabar oficialment aquella guerra, en la qual entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica.

Però la guerra per elles no ha acabat, continua present en els seus cossos, en els seus fills, en la seva vida quotidiana... i també, en la falta de justícia. Totes reclamen justícia encara avui, vint-i-cinc anys després i que s'escolti la seva veu.

El Col·lectiu Cultura i Conflicte és un equip multidisciplinari de professionals que creu en la capacitat de la cultura com a motor de diàleg i reflexió i com a eina de transformació social.

Una producció de Cultura i Conflicte i Teatre de l'Aurora. Amb la coproducció de Temporada Alta i la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya.

The registration is closed.