Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ENTRE NOSOTRAS (VOSE)

Cinema

  • ENTRE NOSOTRAS (VOSE)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Monday 15 March 2021, 17:00 h to 18:35 h

See description of the event
Sinopsi Nina i Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, inclosa la tafanera filla de Madeleine, elles són simplement... Read more

Sinopsi

Nina i Madeleine han amagat el seu amor durant dècades. Per a tots, inclosa la tafanera filla de Madeleine, elles són simplement dues bones veïnes que viuen a la mateixa planta. No obstant això, clandestinament, Nina i Madeleine tenen una vida en comú que va i ve lliurement d’un apartament a un altre. Però un succés inesperat va canviar-ho tot i el seu secret no podrà mantenir-se amagat molt temps més si desitgen romandre juntes.

La candidata francesa als Òscars

Entre nosotras és un drama romàntic, coescrit i dirigit per Filippo Meneghetti, sent a més la seva òpera prima com a director. Una pel·lícula que explica la història d’amor entre Nina i Madeleine; dues dones sexagenàries, que han amagat el seu romanç per més de vint anys. En els últims anys hem pogut veure diversos títols, que mostraven a l’espectador romanços lèsbics, però pocs o cap amb personatges de la tercera edat. Aquesta òpera prima francesa aprofundeix en els prejudicis encara latents que existeixen no només de les relacions LGBTI, sinó també en els romanços entre persones de la tercera edat. Òbviament la pel·lícula té molts altres punts de partida narratius i una absorbent posada visual.

La pel·lícula està protagonitzada per Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain o Muriel Benazeraf, entre d’altres. A més aquest llargmetratge ha rebut molt reconeixement per part de el món de cinema, destacant la nominació als Globus d’Or a Millor Pel·lícula no anglesa i les quatre nominacions als Premis Cesar.

Fitxa Tècnica

Títol original: Deux / Two of Us

Classificació per edat:7 anys

Gènere: Drama, Romanç

Durada:96 min

Director:Filippo Meneghetti

Repartiment:Barbara Sukowa, Martine Chevallier, Léa Drucker, Jérôme Varanfrain, Daniel Trubert, Hervé Sogne, Tara Klassen, Eugenie Anselin, Véronique Fauconnet, Aude-Laurence Clermont Biver, Denis Jousselin, Alice Lagarde

País:França

Idioma original:Francès