Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ESACTO’LIDO presenta COLLECTIF BISLACCO

Cultural

  • ESACTO’LIDO presenta COLLECTIF BISLACCO
  • ESACTO’LIDO presenta COLLECTIF BISLACCO
  • ESACTO’LIDO presenta COLLECTIF BISLACCO

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Circ Cric

From Sunday 9 June 2024, 18:00 h to 19:15 h

See description of the event
ÉCOLE SUPÉRIEURE DES ARTS DU CIRQUE- ESACTO’LIDO (Toulouse, Occitània,França)presenta: COLLECTIF BISLACCO (Xile, Argentina, Mèxic,... Read more

ÉCOLE SUPÉRIEURE DES ARTS DU CIRQUE- ESACTO’LIDO (Toulouse, Occitània,França)

presenta: COLLECTIF BISLACCO (Xile, Argentina, Mèxic, Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda i França)

El projecte:

L'espectacle que presenten aquest segon any, marca el final d'una etapa. Una etapa que els ha permès evolucionar tant individualment com col·lectivament. L'objectiu és unir les seves respectives idees i respectius mons en un espectacle viu, atractiu i per a tots els públics. Durant la creació, SYLVAIN COUSIN I CHRISTOPHE LAFARGUE (Garniouze) actuaran com una mirada externa de l'espectacle.

Nota d'intenció:

Un espectacle que els encanta narrar com una súper-anècdota que repeteixes moltes vegades,  sempre fa riure als companys perquè mai l'expliques de la mateixa manera. Ells tenen una anècdota d'aquestes. I imaginen que tu també. Potser tots pensem el mateix... Potser tots ho hem viscut i no ens atrevim a explicar-ho. Només podem intentar-ho, arriscar-nos i veure si surt bé. En qualsevol cas, tenim l'oportunitat d'expressar-nos com una sola veu. Però també com mil, perquè no és tan fàcil estar d'acord amb un mateix.

El col·lectiu:

El Collectif Bislacco són un grup de 12 estudiants de segon any de la formació superior de l'escola EsacTo'Lido, vinguts de diferents racons del món (Xile, Argentina, Mèxic, Espanya, Itàlia, Bèlgica, Holanda i França). Realitzen un ampli ventall de disciplines de circ (equilibris de mans, acrobàcies, teles aèries, malabars, màstil xinès, roda cyr) i també comparteixen formació en dansa, teatre i música.

Els uneix l'ambició de continuar evolucionant artísticament, buscant el seu propi vocabulari, convidant a les seves personalitats i desitjos a l'escenari, desafiant-se com a artistes i defensant el que són.

IntèrpretsMalena – Màstil xinès, Eline – Teles aèries, Matias – Acrobàcia, Iban – Acrobàcia, Shana – Teles, Yann – Malabars, Myriam – Equilibris de mans, June – Acrodança, Matias - Malabars, Juan - Acrobàcia i acrodança, Thomas– Roda cyr, Nastasja.


Per a tots els públics

Durada: 75 minuts