Finished

Escape Room "El secret de la Torre"

see event detail

Place: Torre de l'Amo de Viladomiu Nou

Start: 11-03-2023 15:00

Categories: Familiar

El room escape "El secret de la torre" està ubicat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou i se centra en Gironella, posant èmfasi en... Read more

El room escape "El secret de la torre" està ubicat a la Torre de l'Amo de Viladomiu Nou i se centra en Gironella, posant èmfasi en la història i la cultura del municipi. L'Antònia i el Tomàs, antics amos i senyors de la colònia, us donaran la benvinguda a la torre abans d'endinsar-vos a descobrir el secret que s'hi amaga.

El room escape està pensat per fer en família, en grups de 3 a 5 persones (quantitat recomanada per gaudir al màxim de l'experiència). Si es vol fer amb grups més grans, es pot fer tenint això en compte.

El projecte és una iniciativa del Consell d’Infants del municipi, en concret dels consellers del curs 2018/2019 i que van continuar treballant els representants de l’any 2019/2020.


Descripció

El secret de la torre és un room escape familiar, adequat per a infants on junts compartireu una bona estona jugant i descobrint el sercret amagat.

És un room escape sense elements de por i on tothom se sentirà còmode jugant, a més, els infants gaudiran del moment i potenciaran les seves habilitats.

En arribar gaudireu de la presentació teatralitzada del joc, on l'Antònia us posarà en situació i us acompanyarà a endinsar-vos a la Torre.

The registration is closed.