Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Estada Jazz/Moderna i Creativitat - Opció A

Music

  • Estada Jazz/Moderna i Creativitat - Opció A

City: Avinyó

Place: Fundació la Plana

From Monday 17 July 2023, 10:00 h to Friday 21 July 2023, 20:00 h

See description of the event
Mon 17 Jul
10:00 h
Finished
Adreçat a joves i adults a partir de 13 anys amb un mínim de 4 anys tocant instrument o cantant (també de forma autodidacta) Descripció:... Read more
Adreçat a joves i adults a partir de 13 anys amb un mínim de 4 anys tocant instrument o cantant (també de forma autodidacta)

Descripció:
L’estada de jazz, música moderna i creativitat consisteix en una vivència artística, pedagògica i humana compartida entre alumnat, professorat i artistes convidades durant cinc dies intensos. Diferents sensibilitats i maneres de viure les arts conviuran sota la inspiració del singular entorn natural de la Plana. Una experiència intensa i enriquidora a molts nivells.

Què inclou?
Classes d’instrument, improvisació i combo (nivell inicial, mitjà i avançat), big band, entrevistes musicals, Masterclass & jam sessions diàries en què l’alumnat comparteix escenari amb els artistes que cada nit obriran les jams. El divendres 21 a les 22h es celebrarà el concert de cloenda amb la Big Band dels TeMA dirigida per Dani López a acompanyant els temes de Pol Batlle i Rita Payés. L’alumnat disposa d’una entrada gratuïta pel concert de cloenda.

Professorat:
Magalí­ Sare (veu) – Leonor Falcon (violí i viola­) – Quico Pugès (violoncel) – Alba Careta i Cesc Badia (trompeta) – Alba Pujals (trombó) – Irene Reig, Eva Fernández, Aina López i Pau Jorba (saxo) – Sebastià Gris, Santi Careta (guitarra) – Xavi Torres, Roger Mas (piano) – Manel Fortià i Aniol Torrents (contrabaix i baix) – Josep Cordobés (batería) - Dani López Pradas (Piano, Arranjaments i direcció Big band) + artistes convidats com Santi de la Rubia, Antonio Sánchez (batería) , Salvador Sobral (veu) i Pol Batlle i Rita Payés (Veu, trombó i guitarra)

Dies: 17, 18, 19, 20 i 21 de juliol (5 dies)
Horari lectiu: de 10 a 13h i de 16 a 20h
Horari Concert-Jam: a partir de les 22:00
Lloc: A la Fundació La Plana
Preus:
Opció A: Curs + allotjament a la casa + dietes = 480 eur
Opció B: Curs + allotjament amb caravana o tenda de campanya + dietes = 430 eur
Opció C: Curs + dietes = 395 eur

Allotjament:
Per tal de gaudir de l’experiència recomanem fer l’estada completa i conviure durant els 5 dies i 4 nits amb l’equip TeMA, el professorat, els artistes convidats i disfrutar de l’entorn de La Plana amb les seves boniques instal·lacions, biblioteca, laberint, piscina i natura.
Tot i així, oferim l’opció de fer el Curs + àpats (dinars i sopars dels 5 dies) pels alumnes que vulguin tornar cada nit a dormir a casa.
També hi ha l’opció de fer camping/caravaning (places molt limitades) amb àpats a La Plana.
A causa de la manca d'aigua és necessari que l'alumnat porti els seus propis llençols i tovalloles. És important durant la setmana conscienciar-nos per fer un bon ús dels recursos que disposem i entre totes cuidar l'entorn.

Menors d’edat: 

Si l’alumne/a és menor d’edat recomanem que vingui acompanyat de pare/mare o tutor legal. També hi ha la possibilitat que el pare/mare es responsabilitzi d’un grup reduït de menors. 
Per a reservar allotjament i àpats pels acompanyants dels menors contacteu a [email protected]
Així mateix, hi haurà monitors de lleure per dinamitzar el temps lliure i vetllar pels menors d’edat.