Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Europa Bull

Theater

  • Europa Bull
  • Europa Bull
  • Europa Bull

City: Terrassa

Place: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

From Thursday 31 March 2022, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
Thu 31 Mar
20:00 h
Finished
Això és un francès, un alemany i un italià… I un holandès, i un danès i un belga… I un grec i un finès, i un espanyol i un portuguès…... Read more

Això és un francès, un alemany i un italià… I un holandès, i un danès i un belga… I un grec i un finès, i un espanyol i un portuguès… I un suec, i un polonès, i un irlandès, i un austríac, i un romanès, i un luxemburguès, i un eslovè, i un croat, i un hongarès i un txec i un eslovac, i un letó i un lituà i un estonià… I un búlgar, i un maltès, i un xipriota i un… britànic, que van agafats de la mà, però -a més d’un- ja li comença a suar.

És Europa en si un acudit? Ens hauria de fer pixar? O ens hi hem de cagar? Tal vegada allà, agafats de la mà, units sota el nom d’Europa, ens podríem explicar el mite que ens batejà: el que narra la història d’un Déu totpoderós que, encès d’amor per una noia fenícia, va viatjar a les costes de l’actual Líban (o Síria) i sota l’aspecte d’un immens toro, la va raptar i va creuar el Mediterrani fins a Creta (o Lampedusa) on la va violar. I és de llavors ençà… que Europa bull. Un autoritari toro blanc va raptar Europa, i tal vegada ara ens adonem que no el sabrem domesticar mai.

Una producció d'INDI GEST, Premi Quim Masó 2018 i Teatre Nacional de Catalunya. Amb el suport d'OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural).