Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

Music

  • F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

City: Sant Feliu de Llobregat

Place: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

From Friday 9 June 2023, 20:30 h to 21:30 h

See description of the event
Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació... Read more

Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació melòdica pròpia dels estils cool jazz i West Coast jazz va donar lloc al fet que Chamorro aparegués com a convidat a l'àlbum Playing Cool de Carlquist, llançat el 2010. L'àlbum Saxophone Conversations es va llançar el 2018 i va rebre una acollida excel·lent amb més de mig milió de reproduccions a l’Spotify. 

Els saxofonistes han actuat junts regularment sota la direcció de Carlquist, que ha creat un repertori d'estàndards i originals amb arranjaments per a una instrumentació sense acords. 

La música parteix de l'era del swing i continua fins a les composicions originals de Carlquist, on les idees elaborades es fusionen perfectament amb les improvisacions. 

Frederic Carlquist: sax

Joan Chamorro: sax

Camil Arcarazo: contrabaix

Jo Krause: batería