Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FAACCC - Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia

Cultural, Theater

  • FAACCC - Ana y Serafín. Inquilinos de la periferia

City: Barcelona

Place: Fabra i Coats

From Wednesday 12 May 2021, 20:15 h to 22:00 h

See description of the event
Wed 12 May
20:15 h
Finished
Intérpret: Rafa Sánchez; Autor i director: David Martínez. Factoria Los Sánchez i La Nave VaAna i Serafín arriben a Barcelona l’any... Read more

Intérpret: Rafa Sánchez; Autor i director: David Martínez. Factoria Los Sánchez i La Nave Va

Ana i Serafín arriben a Barcelona l’any 1962, fugint d’una Còrdova pobra i miserable. Arriben a Barcelona de nit, amb una maleta i un matalàs com a única pertinença. Sempre vivint en la perifèria de la societat, malgrat tot són feliços, malgrat la pobresa, la demència… Som el que som per tot el que van fer, ells i tantes persones com ells, som aquí damunt les espatlles de gegants. Què deixem quan emigrem? Què és la identitat? Tots som Ana i Serafín.

Convidem a aquelles persones que han viscut un trànsit migratori a què portin objectes simbòlics per tal de compartir un espai d’histories silenciades. Qui som les que vivim al barri de Sant Andreu? Amb la presència d’una historiadora, els objectes i les vivències del públic assistent, contextualitzarem el que ens mostra l’obra.

Taquilla inversa