Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

FAACCC - Beyond Text: Aprendre mitjançant la recerca basades en arts.

Cultural, Training

  • FAACCC - Beyond Text: Aprendre mitjançant la recerca basades en arts.

City: Barcelona

Place: Fabra i Coats

From Thursday 13 May 2021, 16:00 h to 20:00 h

See description of the event
Thu 13 May
16:00 h
Finished
Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-)Organitza el departament... Read more

Allan Owens (University of Chester, UK i Research into Education, Creativity and Arts through Practice -RECAP-)

Organitza el departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal.

Aquesta activitat està vinculada al Màster en recerca en Educació (MURE) i al programa de doctorat en Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En aquest taller-formació reflexionarem, tant individualment com col·lectivament sobre les possibilitats, tensions i desafiaments que ens podem trobar utilitzant la investigació basada en les arts en contextos educatius diversos. Els/les participants s'involucraran de manera activa i performativa amb alguns dels mètodes d'investigació basats en les arts utilitzats en Beyond Text (2016-2020), un projecte de recerca transnacional, intercultural i interdisciplinari on s'ha utilitzat les arts com a metodologia de recerca i aprenentatge.


Allan Owens participarà en el taller per via electrònica a causa de les restriccions de viatge causades per l'emergència sanitària. En canvi, David Martinez Sánchez estarà físicament present durant l'activitat, que es desenvoluparà per tant de manera presencial.